Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Bun venit  tuturor celor care indraznesc sa calatoreasca cu adevarat, bun venit celor care doresc să cunoască și să afle mai multe informații despre o destinație turistică și modul cum să-ți organizezi vacanța perfecta. 
M Joy Travel  este astăzi o companie de consultanță în turism dedicată turiștilor, touroperatorilor, unităților de cazare și altor companii conexe cu industria turismului.
Suntem o echipa tânară formată din 2 corporatiști si din dorinta de a descoperi locuri, culturi si traditii noi, dar si oameni frumosi, ne-am hotarât să deschidem această companie de turism și să împartașim cu voi experiența noastră. Am calatorit în multe locuri si avem o colectie bogata de amintiri și experiențe unice. 
Scopul nostru este acela de a va ajuta, de a va îndruma si a va oferi cele mai bune sfaturi si soluții de călătorie la bugete si tarife corecte.
  Cu fiecare vacanță pe care noi o recomandăm, vei avea o șansa în plus să evadezi din cotidian, să descoperi si sa te descoperi, să te bucuri, să iti creezi amintiri de neuitat si sa traiesti experiente unice ! 
Cele mai frumoase povești sunt cele pe care le-ai trait si nu cele de care ai auzit.
Hai sa “povestim” impreuna ! 
Hai sa cream povesti impreuna ! 
 
 Iti multumim !